torstai 22. maaliskuuta 2012

Projektia projektin perään :)

Projekti 1
Tällä hetkellä työn alla äidin juhlamekko sekä bolero äidin miesystävän 60-vuotis juhliin. Äidin on tarkoitus käyttää mekkoa myös siskoni häissä toukokuussa. Silloin mekkoon tehdään pidempi jakku. Mekko on yksiväristä lilaa microsatiinia ja bolero hieman tummempaa lilaa, jossa mekkokankaan värisiä kukkia brodeerattuna.
Lauantaina sovitellaan...

Projekti 2
Asiakastilaus. Hieman näyttävämpi "pikkumusta". Tästä on tehty jo yksi versio, mutta emme tykänneet yläosasta. Nyt tämän mekon yläosa on tehty mustasta stretch-kankaasta ja helmaosa tulee harmaasta taftista. Vyötärölle tulee jonkinlainen vyö ja helmasta tehdään pussimainen. Kokeilemme miten venepääntie sopii asiakkaalle. Mekkoon tulee myös 3/4 pituiset hihat.  Mutta huomenna sovitellaan ja katsotaan.
Onneksi aikaa vielä on...
Kaavat teen aina itse. Tarvitsen vain asiakkaan mitat sekä mallisuunnitelman.
                                                             
                             SurSur...                                                                              Tässä mekko vyön kanssa.
                             Tässä ommellaan juhlamekon helmaa
Nyt tämä ompelija menee nukkumaan, pää täynnä uusia ideoita :) Sen verran voin paljastaa, että niihin liittyy vahvasti kolmet eri häät!! ´

Tässä olen itse viime perjantaina menossa kavereiden häihin. Kaulassani on http://smyckenavis.blogspot.com/ Marian tekemä ihana kaulakoru! Juhlahaalarin olen ostanut valmiina, hieman sitä tuunattiin minulle sopivaksi. Ehkä tuosta saa idean tuleviin projekteihin.
Tällainen lähti hääparille lahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti