torstai 29. marraskuuta 2012

Juhlamekkoja myös tytöille sekä kenkiä myynnissä!

Taas on pitkä aika vierähtänyt viime postauksesta ja kaikenlaisia projekteja on tähän väliin mahtunut.

Musta mekko tohtoriväitöstilaisuuteen -avecille.

Lila juhlamekko 8-vuotiaalle tytölle. Tästä en vielä ole saanut kuvia, mutta mekko oli A-linjainen ns. isojen tyttöjen malli, jossa niskan taakse solmittavat nauhat. Helmassa valkoista tylliä, joka näkyy vinosti leikatun helman alta. Tein myös samasta materiaalista, kuin lila mekkokangas, luonnonvalkoisen kolmionmallisen huivin. Vielä joudutte odottelemaan kuvia :)

Tällä hetkellä työnalla yhden käytetyn mekon muokkaaminen. Mekon omistaja on menossa väitöstilaisuuteen, joten mekkoon lisätään hihat. Ja kapeassa mekossa oli kaksi halkiota edessä, toinen ommellaan kiinni ja toinen nostetaan hieman polven yli ja halkioon lisätään sifonkia, samaa kangasta joista hihatkin tehdään.

Työnalla myös kaksi iltapukua / vanhojentanssimekkoa, nämä ovat menossa mainoskuvauksiin ja mahdollisesti myydään kuvausten jälkeen. Toinen mekko on fuksian väristä pitsiä ja toisesta tulee enemmän barokkihenkinen, johon tulee keksimäni "juttu"...mutta näistäkin lisää kuvien kera!

Minulle on tullut myyntiin tyttöjen juhlakenkiä, joten tilauksia otetaan vastaan nyt niin ehtivät vielä joulun juhliin! hinta posteineen 39,-. Tilaukset sähköpostiin hennas@msn.com tai varaukset kommentteihin, kiitos!
Kullanvärinen ballerina. Koot 35,36,37,38

Musta ballerina, koot 35,36,37,38

Valkoinen ballerina vain kokoa 35
Minun kauttani saa myös tilattua naisten, miesten ja poikien juhlakenkiä. Voit käydä katsomassa valikoimaa täältä. Hinta ja varastotiedustelut sähköpostiin, kiitos.

Talviterveisin, Henna

p.s. nyt on hyvä aika tilata vanhojentanssipuvut! Minulla on hyvät kangasvarastot kotona.

2 kommenttia:

  1. Hej!

    Har du något tyg som skulle passa till min 50-tals klänning som vi pratade om?? Slutet av maj 2013 skulle klänningen behövas (hoppas jag).

    VastaaPoista
  2. Jag har nog tyger hemma, men om int nån av d passar så hinner vi nog skaffa :)

    VastaaPoista