maanantai 4. helmikuuta 2013

Neljät häät Fiskarsissa - Fyra bröllop i Fiskars


Idyllisessä Fiskarsissa järjestettiin häämessut 2.-3.2.2013. 

Loihdimme messuille yhteistyössä karjaalaisen Hiuspajan / Hårsmedjan www.hiuspaja.net sekä tammisaarelaisen Romantica-kukkakaupan https://www.facebook.com/pages/Blomsteraffär-Romantica/444971855527896  kanssa kolme upeata morsianta!

Lauantain malleina toimivat Anki sekä Sofia:
 

 Ja sunnuntaina Sofia sekä Annica:

Sain tiedon messuista reilu kaksi viikkoa ennen ajankohtaa. Tapasin Hiuspajan mallit puolitoista viikkoa ennen messuja ja otin mitat kahteen mekkoon sekä sovitin jo työnalla ollutta mekkoa. Mallit tavattuani sain idean tehdä kaksi aivan erilaista hääpukua kahdelle erityyliselle morsiamelle. Messuviikon maanantaina sovitin mekkoja ja torstaina ne olivatkin kokonaan valmiit. Olen itse todella tyytyväinen lopputulokseen.


Tämän fuksianvärisen pitsimekon oli tarkoitus mennä mallikuvauksiin, mutta muokkasin sen Sofialle sopivaksi. Värillinen morsiuspuku sopii rohkealle morsiamelle, joka ei halua pukeutua perinteiseen valkoiseen. Valkoisella hunnulla sekä kimpulla mekko menee täydellisesti hääpukuna!

Foto: Hiuspaja / Hårsmedjan, kimppu: Bukettmakaren, Karjaa
Tämä mekko sai paljon ihailua messuilla. Käytin mekkoon extra-paksua satiinia, jolloin helman laskokset korostuvat kauniisti. Mekossa on käytetty hopeanvärisiä somisteita näyttävässä strassivyössä, selän nyörityksessä sekä pääntiellä. Koristeena hiuksissa morsiamella on tiara, jonka saa tilattua kauttani alempana olevasta linkistä. Erityisesti yleisö huomioi mekossa olevat taskut :)

Tämä Annican mekko on valmistettu todella laskeutuvasta materiaalista. Malli sopii aikuisen naisen hääpuvuksi ja mielestäni lopputulos on parempi kuin hyvä! Kevyet tyllihihat peittävät käsivarret, mutta ei kuitenkaan tee yläosaa liian raskaaksi. Takana oleva tyllilaahus voidaan solmia vyötärön ympärille, jos se ei loppuillasta pysy menossa mukana :)

Oli minulla messuilla myös oma osasto:


Jossa minulla oli valokuvanäyttely aikaisemmista tilaustöistä. Esillä oli myös erilaisia materiaaleja sekä kenkiä, joita voi tilata kauttani. Kenkiä voi katsoa linkistä www.ivory-shoe.dk. Erityishuomiota saivat myös tarjoamani alusvaatteet, hunnut, sukkanauhat ja tiarat, joita voi katsoa täällä www.poirier.nl sekä tiedustella / tilata minulta.
Hiuskoru: Poirier

Messut olivat kaikinpuolin onnistuneet ja muutama tilauskin tuli ensi kesäksi. Mutta vielä ehdit tilata itsellesi juhlamekon hääjuhliin, ylioppilasjuhliin, konfirmaatiotilaisuuteen tai muuhun juhlatilaisuuteen! Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus:)

Häähumuterveisin, Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti